Betingelser for brug af siden

Dit CosplayCouch login identificerer dig som unik bruger, når du logger ind på CosplayCouch. Alt indhold på CosplayCouch tilhører CosplayCouch og må således kun benyttes af dig til privat brug. Det indhold (indlæg, billeder etc.), som du lægger på CosplayCouch, tilhører også CosplayCouch. CosplayCouch kan derfor uden begrænsninger bruge og gengive indholdet på andre dele af CosplayCouch og på andre af CosplayCouch’s egne tjenester. Du skal være 13 år for at have en profil på CosplayCouch.

CosplayCouch forbeholder sig ret til løbende at ændre disse betingelser og offentliggøre nye versioner på CosplayCouch. Det er dit ansvar at holde dig ajour om gældende betingelser. Fortsat brug af CosplayCouch er ensbetydende med en accept af de ændrede betingelser.

God opførsel på CosplayCouch

CosplayCouch accepterer ikke injurierende, racistisk, diskriminerende, pornografisk eller på anden måde stødende indhold eller indhold af reklamemæssig karakter. CosplayCouch forbeholder sig ret til at redigere eller slette indhold, der skønnes at være i strid med dansk lovgivning eller disse betingelser. CosplayCouch kan desuden slette dig som bruger og blokere din IP-adresse, hvis CosplayCouch har mistanke om, at du handler i strid med disse betingelser.

Tilføjer du billeder, hvis rettigheder ikke tilhører dig, skal du have tilladelse fra disse rettighedshavere, før du må tilføje billederne på CosplayCouch.

Det er ikke tilladt, at oprette en profil, der kan forbindes med en anden person. Ligeledes er det ikke tilladt, at oplyse andres e-mail adresser, adresser, telefonnumre eller anden form for kontakt information.

For yderligere information om hvad der er tilladt og ikke tilladt, henviser vi til vores retningslinjer for brug af siden.

Ansvar

CosplayCouch videregiver informationer til politiet, hvis der er begrundet mistanke om ulovlige forhold, og såfremt det er foreskrevet i lovgivningen, ligesom CosplayCouch vil foretage politianmeldelse, hvis det skønnes nødvendigt. CosplayCouch vil, hvor der rejses krav mod CosplayCouch i anledning af indhold forbundet til din CosplayCouch profil, kræve, at du holder CosplayCouch skadesløs for alle krav.

Annoncer

CosplayCouch forbeholder sig retten til at vise annoncer overalt på sitet hvor vi finder det relevant herunder tilsendelse af annoncer i CosplayCouch indbakker, gæstebøger og via andre former for notifikationstjenester der er direkte forbundet med CosplayCouch. E-mail annoncer sendes kun ud i forbindelse med nyhedsbreve o.lign. E-mail adresser videregives ikke til 3. part uden dit aktive samtykke.

CosplayCouch respekterer alle gældende regler for annoncering rettet mod børn og unge, herunder at der ikke vises annoncer om usunde fødevarer til børn under 13 år.

CosplayCouch tilstræber, hvor dette er muligt, at vise så relevante annoncer som muligt. Relevansen afgøres af de oplysninger du udfylder for at have en profil på CosplayCouch.

Persondata

Når du opretter og bruger din profil registreres og gemmes følgende informationer: Navn, køn, email-adresse, fødselsdag, adresse samt postnummer, hvis disse er indtastet. Login og -ud tidspunkter, IP adresse samt data omkring dine bevægelser på CosplayCouch’s forskellige tjenester vil ligeledes blive registreret. CosplayCouch vil bruge disse oplysninger i forbindelse med statistik, forbedringer af services eller til administration af din profil.

CosplayCouch vil ikke videregive dine personlige oplysninger til andre personer eller virksomheder der ikke er tilknyttet CosplayCouch, med mindre du udtrykkeligt har accepteret det. Med mindre andet er angivet for en konkret service eller tilbud, vil alle afgivne oplysninger om dig på CosplayCouch alene blive behandlet af CosplayCouch.

Datasikkerhed

CosplayCouch kan ikke gøres ansvarlig for tab af nogen art, der knytter sig til brug af services og tilbud på CosplayCouch, herunder tab af data, som følge af driftsforstyrrelser, indbrud i CosplayCouch’s systemer og lignende.

Personfølsomme data opbevares hos UNOEURO Hosting (Danmark). Øvrige medier opbevares også hos UNOEURO Hosting (Danmark). Udbyderen lever op til de højeste sikkerhedsniveauer.

Kontakt

Din CosplayCouch profil er personlig og derfor må du ikke give dit password til andre. Hvis du får mistanke om misbrug af din CosplayCouch profil, skal du meddele dette til CosplayCouch. Hvis du ønsker at blive slettet som bruger eller ønsker support for brug af din profil kan du kontakte CosplayCouch’s support.

Brug af billeder

Copyright-information

CosplayCouch ejer på ingen måde billeder uploadet af vores brugere. Upload sker på brugerens eget ansvar. Vi vil gennemgå alle klager om brud på rettigheder, og herefter i dialog med den krænkede part selvfølgelig straks fjerne materialet. Ved upload giver du samtykke til at CosplayCouch må bruge dine billeder til at promovere med, i f.eks. bannere og reklamer på hjemmesiden eller til offentlige arrangementer.