Earl of Lemongrab (Adventure Time)

Dette coplasy er af karakteren Earl of Lemongrab fra tegnefilmen Adventure Time. Lemongrab er Princess Bubblegums første forsøg på at skabe liv i Candy Kingdom.
Dette cosplay var mit andet, som blev lavet til Genki 2014.
Kostumet i sig selv består af sort skiundertøj (bukser og trøje), sorte strømper, gule handsker, et grønt stofbælte med en citron i midten, hans soundsword med skede, og self hans citronhoved :3
Jeg valgt at lave dette cosplay, da jeg havde lårklasker, hver eneste gang at Lemongrab lavede sine kendte skig og udråb xD
Cosplayet var ikke det sværeste at lave, dog tog det et stykke tid at få lavet hans hoved, så det havde en fin overflade. Her brugte jeg nogle af mine erfaringer fra mit Jack Skellington cosplay til at få lavet Lemongrabs hoved.

Crafting:
Lemongrabs hænder er gule, så derfor syede jeg to handsker af gult elastik stof, da jeg følte det var nemmere, end at male mine egne hænder gule.
Hovedet er lavet af hønsenæt, gibs, spartelmasse, hvidt stof, sort karton, og akrylmaling. Jeg lavede et fundament af hønsenæt til hans hoved, hvorefter jeg dækkede det af gibs. Efter at et ordentligt lag var blevet lagt, blev der klippet to huller til Lemongrabs øjne, hvor at det hvide stof skulle sidde. Efter det jævnede jeg overfladen ud med spartelmasse, som fyldede alle gibsens huller. Den fik en ordentlig gang sandpapir, og blev malet med akrylmaling. Til øjnene klippede jeg hvidt stof, som jeg kunne kigge igennem. For at give Lemongrab nogle sorte øjne klippede jeg noget sort katon og limede det på det hvide stof. Til sidst fik hovedet en gang mat klarlak, således at den gule farve ikke ville smitte af.
Beltet lavede jeg af grønt stof, som jeg syede sammen. For at lave citronen på bæltet, klippede jeg et stykke plastik ud i en citron facon og malede det gult.
Lemongrabs Soundsword og skede er lavet af pap, papmashe, skum, flalsk lædder, gaffatape, karton, og akrylmaling. Det skum jeg benyttede mig af, var meget solidt og hårdt skum, så derfor er dte ikke så fleksibelt, som andet slags skum. Men skeden til sværet har en kant af pap og skum, et lag gaffatape, et lag papmashe, malet med akrylmaling, og til sidst en gang mat klarlak. Det samme gælder for sværet bortset fra at det jo ikke er hult ;) Sværdets håndtag har fået klistret falsk lædder på, mens klingen har fået et lag af karton på hver side. Dette karton skulle gerne have en farve, som er lidt mørkere end den farve, som klingens sider/kanter har ^^


10 billeder
Tip: Du kan bruge piletasterne til at skifte billede ved stor visning

Kommentarer

Ikke logget ind

Log ind eller opret en bruger for at kommentere.